Countdown
expired

Kalitka

kalitka szabadulószobák éjszakája

https://kalitkaszoba.hu/

Szabadulás Királyvárból
Békéscsaba, Lencsési út 22. Földszint 1.

Kaland, rejtély és mágia – mindez egy magával ragadó, milliókat a képernyő (és persze a könyvsorozat) elé szegező történetben, a Trónok harcában. A Tűz és jég dalának varázslatos világa most nemcsak a jól ismert könyv- és filmsorozatban lesz elérhető számodra, hanem Békéscsaba első szabadulószobájában is, a Kalitkában!

Szabadulószobánk Westeros világába repít el, ahol a korhű berendezés mellett igazi Trónok harca-ereklyékkel találkozhattok.

Szobánk helyszíne Királyvár, ahol jelenleg Cersei Lannister uralkodik. Csapatotok azért érkezik ide, hogy segítséget kérjen a királynőtől. De mind ismerjük Cersei segítőkészségét, főként, ha nem kívánt vendégről van szó… Vezetőtök mit sem sejtve a Segítő szobájában várakozik, hogy elmondhassa: ismeretlen katonák dúlták fel birtokát, és elrabolták egyetlen lányát is.

Amit viszont nem tudhattatok, amikor ide jöttetek: maga Cersei volt, aki parancsba adta a gaztett elkövetését. Néhány őr beszélgetését kihallgatva megtudjátok, hogy csapatotok vezetőjét egy óra múlva a vesztőhelyre viszik, és titeket is keresnek.

Így hát nincs más választásotok, mint kiszabadítani társatokat a Segítő szobájából, és vele együtt elmenekülni Királyvárból. Mindezt 60 perc alatt…

Kinek ajánljuk?
Tökéletes időtöltési lehetőség baráti társaságoknak, családoknak, iskolai csoportoknak, legény- és lánybúcsúkra, csapatépítő tréningekre. A feladatokat úgy alkottuk meg, hogy azok is megoldhassák őket, akik nem ismerik a Trónok harcát.

https://behir.hu/-cimke/kalitka

NYILTVATARTÁS: A honlapon foglalás szerint. Egyedi időpontért hívd az alábbi számot.

facebook.com/ kalitkaszoba
20/2400730