Már csak Countdown
expired

7.ker - LogIQRooms - Zero Level Energy

zero level energy logo

LogIQrooms
Pálya: Zero Level Energy
1077 Budapest, Almássy u. 3.

Telefon: 20/343-1922, 70/702-7511

www.logiqrooms.hu
Időpontfoglalás

Bemutatkozás:

Egy gigantikus napkitörés következtében a Föld levegője átmenetileg mérgezővé vált. A hatalmas erejű napviharokkal olyan részecskék kerültek a légkörbe, melyek a tüdőbe jutva azonnal ölnek. Ti egy földalatti bunkerben vészelitek át a legkritikusabb napokat, ahol egy szuperszámítógép biztosítja az életben maradáshoz szükséges feltételeket.

Az elmúlt napokban a kinti műszerek jelezték, hogy a levegő újra tiszta, ám ahhoz nem kaptatok információt, hogy hogyan tudtok kijutni a bunkerből, mely eddig az életben maradásotokat jelentette. Ez azért is nagy probléma, mert a bunker saját energiatárolóból nyeri az energiáját, ám mostanra az energiatelepek szinte teljesen lemerültek. Mivel a levegő utánpótlást és a kijárati ajtót is a számítógép vezérli, be kell indítanotok egy tartalék energiaforrást, hogy ki tudjatok jutni a bunkerből, mielőtt leállnak a gépek és a bunker válna a végső sírhelyetekké.

Megfigyelőképességetekre hagyatkozva, pengeéles logikával és tökéletes csapatmunkával igyekezhettek beindítani a végső energiaforrást, mely utat nyit újra a szabadságotokhoz.

A Zero Level Energy-ben több szálon futnak az események, és a megoldáshoz is több úton juthattok el.
Az elektronikusan vezérelt játékok, az elképzelhetetlen módon nyíló vagy információt hordozó tárgyak, megoldások máshol nem látott, örök élményt jelentenek!
A Zero Level Energy-ben nincs horror, nincs ijesztgetés, így a játék családok számára is tökéletes több generációs kikapcsolódást nyújt!

A Zero Level Energy-ben a nagy érdeklődésre való tekintettel a Szabadulószobák Éjszakája félárú akcióját 3 napig, 2017. október 27. és 29. között vehetitek igénybe. Gyertek, és jussatok ki, mielőtt elfogy a levegő!