Countdown
expired

7.ker - LogIQrooms - Zero Level Energy

zero level energy logo

LogIQrooms
Pálya: Zero Level Energy
1077 Budapest, Almássy u. 3.

Telefon: 20/343-1922

www.logiqrooms.hu
Időpontfoglalás

Bemutatkozás:

Egy gigantikus napkitörés következtében a Föld levegője átmenetileg mérgezővé vált. A hatalmas erejű napviharokkal olyan részecskék kerültek a légkörbe, melyek a tüdőbe jutva azonnal ölnek. Ti egy földalatti bunkerben vészelitek át a legkritikusabb időszakot, ahol egy szuperszámítógép biztosítja az életben maradáshoz szükséges feltételeket.

A bunker kényelmes, levegője tiszta, van megfelelő víz és élelem, ám készítőinek nem volt idejük teljesen befejezni az óvóhelyet. Ez azért is nagy probléma, mert a bunker saját energiatárolóból nyeri az energiáját, ám mostanra az energiatelepek szinte teljesen lemerültek.

Mivel a levegő utánpótlást is a számítógép vezérli, be kell indítanotok egy tartalék energiaforrást, mielőtt leállnak a gépek és levegő hiányában a bunker válna végső sírhelyetekké.

Megfigyelőképességetekre hagyatkozva, pengeéles logikával és tökéletes csapatmunkával igyekezhettek beindítani a végső energiaforrást, mely biztosítja a további levegő utánpótlást.

Az óvóhelyre belépve azonban kiderül, hogy a rendszerben már csupán 20 percre való energia van. Így a végső energiaforrás beindítása előtt az óvóhelyen elrejtett akkumulátorokat is meg kell találnotok, melyekkel 10-10 perccel növelhető a túlélési esély, azaz a játékidő. A négy, játékban elrejtett akkumulátor megtalálásával 60 percre tornázhatjátok fel az időt a végső küldetés teljesítéséhez.

A Zero Level Energy-ben több szálon futnak az események, és a megoldáshoz is több úton juthattok el.
Az elektronikusan vezérelt játékok, az elképzelhetetlen módon nyíló vagy információt hordozó tárgyak, megoldások máshol nem látott, örök élményt jelentenek!

A Zero Level Energy-ben nincs horror, nincs ijesztgetés, így a játék családok számára is tökéletes több generációs kikapcsolódást nyújt!

A Zero Level Energy-ben a Szabadulószobák Éjszakája félárú akcióját 3 napig, 2019. október 25. és 27. között vehetitek igénybe.

A perceitek meg vannak számlálva! Vajon mennyi van még? 20? 40? Vagy 60? Csak tőletek függ!