Countdown
expired

7.ker - Időcsapda - A Pszichopata Gyilkos csapdája

időcsapda szabadulószobák éjszakájaIdőpont foglalás: vagy 06-20-311-9471

www.idocsapda.hu

Email:

Telefon: 06-20-311-9471

Kazinczy u 10. Bejárat az El Rapido Mexikói Grillbáron át

Szabadulós szoba neve: A pszichopata gyilkos csapdája

Szabadulj ki egy pszichopata gyilkos csapdájából!

Légy egy őrült gyilkos játékszere és ismerd meg beteg elméjének álomképeit. Lépj be az Időcsapdába és játszd a gyilkos játékot. Vigyázz, csak egy órád van kijutni, vagy a Pince örökre magába zár.

Az Időcsapda® a legújabb szabadulós csapatjáték (exit game) a belváros közepén, egy Kazinczy utcabéli hamisítatlan romkocsmában.

Miért az Időcsapda® a legizgalmasabb exit game?

Ilyet még garantáltan nem láttál!

Egy pszichopata gyilkos csapdájába találod magad társaiddal hirtelen. Nem tudod hogy kerültetek oda, s egyelőre azt sem, hogy miként tudtok kijutni. Napfény sehol nem szűrődik be, rémisztő ez a hely. De valahogy ki kell jutni! Ekkor megszólal egy hang, s tudatosul bennetek, hogy mindössze 1 órátok van arra, hogy szabaduljatok ebből a rémálomból.

A kijutáshoz csupán intelligencia és csapatmunka szükséges, itt nem a fizikai erőnlét, vagy az életösztön számít. Az Időcsapdában minden információ fontos lehet a kijutáshoz, semmi sem történik véletlenül, mindennek jelentősége van.

Kulcsok, kódok, fejtörők kísérik a játékot, az idő múlása folyamatosan nyomon követhető a kijelzőn, ami egyre fokozza az izgalmakat.

Itt nem egy ijesztgetős játékról van szó, nem ugrik rátok a sötétből egyetlen rémisztő alak sem. Az adrenalin fokozását az idő múlása, a feladatok megfejtése és a bezártság érzés okozza, no meg a hátborzongató környezet.

A Szabadulószobák Éjszakáján a Promóciós kupon felmutatása esetén 50% kedvezményt biztosítunk a teljes árból minden csapatnak.

Teljes ár: 12.500 ft / csapat (2-6 főig)

(más kedvezménnyel nem összevonható!)

Nálunk a kedvezményt 25-27-ig veheted igénybe, három napon keresztül!
25-én 50% kedvezmény, 26-27-án 40% kedvezménnyel! Nyitva tartás igény szerint : 9:00-04:00 csak előzetes foglalással lehet részt venni a játékban!

Foglalás: www.idocsapda.hu oldalon