Countdown
expired

7.ker - LogIQrooms - System overload

system overload  szabadulószobák éjszakája

LogIQrooms
Pálya: System overload
1077 Budapest, Almássy u. 3.

Telefon: 20/343-1922
www.logiqrooms.hu
Időpontfoglalás

Bemutatkozás:
Egy új generációs szabadulószoba kulcsok és lakatok nélkül!

John Mnemic, híres alvilági hacker pár hónapja rejtélyes üzletemberek megrendelésére létrehozta Laurát, egy emberi vázba bújtatott, új generációs mesterséges intelligenciát, azzal a céllal, hogy bejusson az amerikai haderő központi rendszerébe és aktiválja a katonai nagyhatalom titkos nukleális kísérleti rakétáit. Szakértők szerint az amerikai szerverek kb. 1 óra múlva elérik a terhelhetőségi szintjük maximumát, és össze fognak omlani. Onnantól kezdve a vírus szabadon mozoghat a belső hálózatban és képes lesz beindítani a rakétákat.
Még mielőtt ez megtörténik, le kell állítani a programot. Ennek egyetlen módja az, ha a csapatnak, mint a SAC (Security Agent Commando) különleges egység tagjainak a hacker titkos búvóhelyén sikerül áthatolni Laura védelmi rendszerén, és időben megadni Laura deaktiváló kódját. Ha ez megtörténik, a program leállítja önmaga működését, és a világ elkerüli a nukleáris katasztrófát.

Ennek az új generációs szabadulószobának a különlegessége, hogy egyetlen kulcsot és lakatot sem tartalmaz, elektronikus, számítógép által vezérelt és digitális megoldásokat és meglepetéseket annál inkább!

A System overload-ban-ben nincs horror, nincs ijesztgetés, így a játék családok számára is tökéletes több generációs kikapcsolódást nyújt, 12 éves kor felett.

Hiteles játékkörnyezet, izgalmas feladványok, elektronikus és számítógép vezérelt játékelemek!

A játék különösebb számítógépes ismereteket nem igényel, de azért jól jön, ha már kapcsoltál már be életedben számítógépet.

A System overload-ban a Szabadulószobák Éjszakája félárú akcióját 3 napig, 2019. október 25. és 27. között vehetitek igénybe.