Countdown
expired

5.ker - Mystique Room

Hely neve: MystIQueRoom

vastrón szabadulószobák éjszakájaPálya: A vastrón

Cím: 1055, Budapest, Szent István körút 9.

E-mail:

Telefonszám: +36 30 799-5679

Weboldal: www.mystiqueroom.hu

Facebook: www.facebook.com/mystiqueroom

Vár benneteket a legújabb szobánk, a Vastrón. Tegyétek próbára magatokat és a tudásotokat, szerezzétek meg az uralmat a Hét Királyság felett! Közeleg a tél, foglaljatok időpontot most!

60 percetek van az összes akadály leküzdésére és a vastrón elfoglalására.
A feladatok megoldása igazi csapatmunkát és közös gondolkodást igényel. Használjátok az intelligenciátok és járjatok túl a csapdákat készítők eszén!

A pályán 2-8 fő tud kényelmesen játszani. Olyan kalandjáték, ahol gyönyörű környezetben kell a kalandos logikai- és kutató feladatokat megoldani. Legfiatalabb játékosunk 1,5 éves volt, legidősebb bőven 60 felett, de bárki aktívan részt tud venni a játékban, aki olvasni tud. Nincsenek ijesztő, félelmetes jelenetek vagy felnőtt tartalom, így családok gyerekekkel is bátran elindulhatnak a kincsvadászatra. Ideális helyszín csapatépítő tréningekre. Lánybúcsúk, legénybúcsúk és szülinapok kedvelt helyszíne. Angolul és magyarul is elérhető a játék külföldiek kedvéért. Figyelem! Ezen a pályán magas elemek, szűkebb rések, létrák és lépcsők vannak! E szobánk már a 3. generációs szabadulószobák közé tartozik.

Miben is más a Vastrón, illetve a 3. generációs szabadulószobák?
Ezeknek a szobáknak a sajátossága, hogy már nem találtok rajtuk lakatokat. Hála a mini számítógépeknek és a különböző érzékelőknek, minden egyes feladat elektronikus, természetesen az adott szoba környezetébe, hangulatába igazítva, elrejtve. Kicsit úgy kell egy ilyen játékot elképzelni, mintha egy filmes díszletbe érkeznétek, ahol bármi lehet feladat, néha egészen meghökkentő dolgok is.

Miben is különbözünk a többi szabadulószobától?
Játékainkban különös hangsúlyt fektetünk a hangulat megteremtésére, hogy játékosaink valóban beleélhessék magukat a történetbe. Mind a szobák dizájnja, mind a kidolgozás tekintetében kimagaslunk a többi budapesti szabadulószoba közül. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy immáron 5 éve előkelő helyen szereplünk a Tripadvisoron. Tervező csapatunk számára az elsődleges szempont, hogy mindenki számára élvezhető és teljesíthető szobákat alakítsanak ki, így nálunk közel 100%-os a kijutási arány. Büszkék vagyunk arra, hogy a hagyományos szabaduló szobákon kívül játékosainknak innovatív, sok tekintetben rendhagyó szobákat is kínálunk. Bővebb információ található a Facebook oldalunkon