Már csak Countdown
expired

Lockarium A bohóc

lockarium_bohoc_szabaduloszobak_ejszakaja_2016LOCKARIUM Escape Rooms
2100 Gödöllő, Kenyérgyári u. 4.
Tel: +36(20)2653265
www.lockarium.hu

2016. márciusában nyitottuk meg szabaduló szobáinkat Gödöllőn, a térségben elsőként. Három különféle témájú és nehézségi szintű pálya közül választhattok, mindegyik pályánk több helyiségből áll.

A Bohóc

Öltöztesd fel a bohócot, hogy felismerjétek, találd meg a mosolyát, mit elvesztett régen. Utána keresd meg a kulcsot a szívéhez, hogy együtt nevethessen Veletek. Látogass el varázslatos világába, majd kísérd haza otthonába. Minderre 60 perced van, elég lesz?

Korhatár: 6+ ( felnőtt kísérővel )
Játékidő: 60 perc
Játékosok: 3-5 fő
Nehézségi szint: 3/5
Ár: 12.000 Ft/csapat helyett 6.000 Ft/csapat a 2017. október 27-i Szabadulószobák Éjszakáján a Promóciós kupon felmutatása esetén.
( Egy csapat csak egy pályára használhatja fel nálunk ezen az estén az 50% kedvezményes kupont. Ha nem sikerült erre az éjszakára időpontot foglalnod, 2017. november 30-ig 10 % kedvezményre jogosít fel a Szabadulók Éjszakája Promóciós kupon. )

Kinek ajánljuk?

Vili Bohóc, a történet főszereplője egy kedves, mosolygós bohóc, nincs félelemkeltés vagy ijesztgetés. Családbarát pályának alakítottuk ki a Bohóc pályát, melyről el kell mondanunk, hogy nem váltja ki a játszóházat, hanem kimondottan családok részére terveztük, fontos, hogy a csapatban legyen felnőtt kísérő. A cirkusz világába kalauzoljuk el a játékosokat, témájában és berendezésében is egy könnyedebb és szórakoztatóbb hangulatú pálya. Vannak egyszerűbb, gyermekibb feladatok, de gondoltunk a szülőkre is, apuka és anyuka is megtalálja a saját feladatát.

Egyéb információk:
- 16 éven aluliak csak felnőtt kísérővel vehetnek részt a játékainkon
- angol nyelven is ( akár párhuzamosan ) elérhetőek a játékok, ez esetben kérjük ezt előre jelezni
- kamerával megfigyelt minden pályánk, walki talkit használunk a csapat és a játékmester közötti kommunikációra
- ruhatár pályánként/csapatonként megoldott, hangulatos várószobánkban készülhettek fel a játékra
- könnyű megközelítés autóval, az M3 autópályától 2 perc, ingyenes, közvetlen parkolás
- egyedi, névre és pályára szóló ajándékkártya vásárlása lehetséges
- fizetési mód: készpénz

Lockarium Escape Rooms Trailer:

Időpontfoglalás: kattints ide

Online rendszerünkön automatikusan, visszaigazoló e-mail ellenében 21.00 óráig foglalhatsz időpontot, de a Szabadulószobák Éjszakájára telefonos egyeztetés alapján későbbi időpontokban is várunk Titeket!
Aznapi időpontfoglalás már csak telefonon keresztül lehetséges, a számítógépes rendszer aznapra már nem engedélyez foglalásokat.
Az 50% kedvezményt érkezéskor, a helyszínen a Szabadulószobák Éjszakája Promóciós kupon felmutatásakor érvényesítjük!

További pályáink: Elmegyógyintézet ( egy hátborzongató, korhű pálya ) és a Backstage pálya ( rock&roll forever, avagy mi van a színfalak mögött )