Már csak Countdown
expired

Mistory - Országszerte

mystory logoGöngyölítettél már fel szövevényes Deák téri gyilkossági ügyet? Akadályoztál már meg titkos szabadkőműves gyűlést? Tudod hová vannak elrejtve a kincsek a Budai-hegyekben? Ismered Eger rejtélyes hősét? Utaztál már valaha az időben Szentendrén?

Ha a fenti kérdések akár csak egyikére is „nem” a válaszod, akkor most itt az ideje, hogy mindezt bepótold! Vesd bele magad a Mistory kalandokba október 27-én, a Szabadulószobák Éjszakáján!

Fedezd fel a várost másképp, ismerd meg a titokzatos utcák és rejtélyes terek titkait!

Mi az a Mistory?

A Mistory egy városi játék applikáció, mellyel különféle játékos történetek mentén fedezheted fel és ismerheted meg városod. Az alkalmazás a telefonod GPS-ét használva vezet végig a kiválasztott történethez tartozó helyszíneken, mialatt fejtörőket, feladványokat kell megoldanod a környezet elemeinek felhasználásával. Így játék során járhatod be a várost és ismerheted meg annak igazi arcát, sőt akár olyan szép helyekre is bukkanhatsz, melyek korábban talán rejtve maradtak előtted.

A Mistory magában foglal mindent, amire egy izgalmas városi kaland során szükség van: lebilincselő történeteket, sok-sok feladványt és rejtvényt, melyek megfejtéséhez csavaros észjárásra és alapos – szó szerint – körültekintésre van szükség. A mobilalkalmazás ötvözi a valós és a virtuális teret, a végeredmény pedig: a felejthetetlen élmény!

Hol játszhatsz?

Budapest mellett már Egerben és Szentendrén is elérhető egy-egy játéktörténetünk. Budapesten több mint tíz különféle kalandból választhatsz, de az se baj, ha sorra kipróbálod az összeset.

Hogyan tudsz játszani?

Nem kell időpontot vagy helyet foglalnod, a Mistoryval bárhol, bármikor, bárkivel játszhatsz. A játékhoz nem lesz másra szükséged csak egy Androidos okostelefonra, és a barátaidra, akikkel szívesen osztod meg az élményt. Az applikáció és a benne elérhető történetek teljesen ingyenesek. Csupán három egyszerű lépés után már kezdődhet is a játék:

1. Töltsd le INGYENESEN a Mistoryt a Google Play Áruházból!

2. Gyors bejelentkezés után válaszd ki a Neked tetsző történetet a Story könyvtárból! FIGYELEM! December 1-ig az összes történetünk ingyenesen elérhető, így annyit próbálhatsz ki, amennyit csak szeretnél.

3. A kiválasztott Story letöltése után indulhat a játék!

Ezután már nincs szükség tovább internetkapcsolatra, a játék offline módban is működik.

További részletek a játékról a honlapunkon.

Ha szeretnél mindig időben értesülni a legújabb Storykról vagy egy kalandimádó közösség tagjává válni, kövess minket Facebookon vagy Instagramon!

Ha érdekelnek a városi játékokkal és a várossal kapcsolatos érdekességek, olvasd bele a blogunkba!

Kérdésed/kérésed/ötleted van? Írj nekünk Facebookon vagy az címre!

Töltsd le a Mistoryt a Google Play Áruházból INNEN!

Fedd fel a város igazi arcát a Szabadulószobák Éjszakáján is!

mistory logo 2