Már csak Countdown
expired

Budapest- Miratia

miratia logo 635Miratia játékok Budapesten

Miratia Okostelefonos Városrejtvények több nyelven

Szabadulás egy kicsit másként, viccesen romantikusan vagy akár nyomozósan? Tetszett a Da Vinci kód, kipróbálnád élőben is? Gyere a belvárosba és játssz az okostelefonoddal a Miratia Prémium Városrejtvényeivel a Szabadulószobák Éjszakáján, október 27-én!

De mi is az a Miratia?!

A Miratia egy városrejtvény játék Android és iOS okostelefonra, amely: a geocachinget, kincsvadászatot, és a szabadulós játékot egyesíti egy városjátékban. A Miratia játékokkal a városnézés igazi kaland, mindez ott van veled az okostelefonodban. Október 27-én egész nap bármikor játszhatsz, amikor csak szeretnél!

Játékok Budapesten

http://www.miratia.com/where-is-it-available/budapest/

Okostelefon és GPS

A játékhoz egy iOS vagy Android okostelefon vagy tablet szükséges, amelyben van egy jól funkcionáló GPS. A kezdés után, a helyzetedtől függően – amit a GPS közvetít a játéknak – a Miratia eléd tárja a soron következő feladatot, információt vagy rejtvényt. Ez azt jelenti, hogy csak addig van szükséged internetkapcsolatra (vagy WIFIre) amíg letöltöd az applikációt és a kiválasztott játékot. Ezt követően a teljes játék, a képek, videók és hangok mind offline működnek végig.

Androidosok figyelem! Azt ajánljuk, először próbáld ki ingyenes játékunkat, hogy a program biztosan fut-e a telefonodon.

Hogyan tudsz játszani?

Látogass el a Google Playbe vagy az App Storeba a Miratia oldalára, miután letöltődött a Miratia jelentkezz be az e-mail címeddel vagy a Facebook fiókoddal. Ezután megjelenik a közeledben elérhető játékok listája azok típusával együtt. A Florins feliratra koppintva vásárolhatsz 100 Florint, amivel a listából megveheted és letöltheted a választott játékot.

A játék ára a Szabaduló Szobák Éjszakáján:

100 Florin* azaz 4 EUR az App Storeban vagy a Google Playben.

Kapd fel a detektív sapkát, keresd a nyomokat és közben fedezd fel Budapest legszebb és érdekes látnivalóit!

A Miratia elérhetőségei:

Facebook

Twitter

Youtube

Honlap

E-mail:

Jó szórakozást!

*Florin: a Miratia valutája

Figyelem! Az október 27-én vásárolt Florinokat később is játékra válthatod, viszont a játékok ára csak aznap kedvezményes. Ha a későbbiekben játszanál, akkor töltsd le még aznap a kívánt játéko(ka)t, aztán pedig ráérsz bármikor nekikezdeni.

Innen le tudod tölteni a Miratiát.