Countdown
expired

7.ker - Időcsapda - Varázsvilág 2.- Harry nyomában

idocsapda varazsvilag2 logo

Időpont foglalás: vagy 06-20-311-9471

www.idocsapda.hu
Email:
Telefon: 06-20-311-9471
1073 Erzsébet krt. 17. 30-as kapucsengő

Varázsvilág 2. - A varázslóbörtön foglyai (75 perces játék).

Ilyet még garantáltan nem láttál!

A népszerű Varázslóvilág pálya folytatásában egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot.

A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani a legszigorúbban őrzött foglyot.

A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.

A különleges technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben , a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosítunk.

Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok.

Mindenkinek ideális szórakozást és maradandó élményt nyújt ez a játék.

Sőt a csapat igényitől függően kétféle környezetet tudunk biztosítani. A kisgyerekes csapatoknak egy egyáltalán nem rémisztő, ámde annál izgalmasabb pályát nyújtunk. A felnőtt kalandoroknak pedig egy hátborzongatóbb játékmenetet ajánlunk.

A kétféle játékmenet közül a foglalásnál lehet választani.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

Szabadulószobák Éjszakáján a Promóciós kupon felmutatása esetén 50% kedvezményt biztosítunk a teljes árból minden csapatnak.

Teljes ár: 16.000 ft / csapat (2-6 főig, 75 perces játék)

(más kedvezménnyel nem összevonható!)

Nálunk a kedvezményt 26-28-ig veheted igénybe, három napon keresztül!
26-án 50% kedvezmény, 27-28-án 40% kedvezménnyel!

Nyitva tartás igény szerint : 9:00-04:00 csak előzetes foglalással lehet részt venni a játékban!

www.idocsapda.hu