Már csak Countdown
expired

7.ker - LogIQRooms – NAPUCHE

napuche logo

LogIQrooms
Pálya: Napuche
1078 Budapest, Rottenbiller u. 44. (bejárat a Wesselényi utca irányából, a sarkon)

Telefon: 20/343-1922, 70/702-7511

www.logiqrooms.hu
Időpontfoglalás

Bemutatkozás:

A jövőben nem vízből vagy élelemből lesz egyre kevesebb, hanem napfényből!

A NAPUCHE magasabb szintre emelte a szabadulós játék fogalmát! Hiteles játékkörnyezet, újszerű feladványok, és lakat hegyek helyett egyedi megoldások és elektronikus furfangok várnak Rátok a közép-amerikai kalandorok bunkerében. A NAPUCHE-ben kijutás helyett egy nemes küldetés teljesítése a cél, hiszen a maja napisten szobrának elrablásával átok ült a világra. A nappalok napról-napra rövidülnek, az éjszakák, a sötétség pedig egyre hosszabbra nyúlik. Az egyetlen esély a folyamat megállítására NAPUCHE, a maja napisten felélesztése.

Megfigyelőképességetekre hagyatkozva, pengeéles logikával és tökéletes csapatmunkával igyekezhettek megtörni NAPUCHE átkát, mely örök sötétséget borít a világra és a kiengesztelő szertartás elvégzésével újra visszahozni a fényt a Földre.

A NAPUCHE-ben több szálon futnak az események, és a megoldáshoz is több úton juthattok el.

Ha a szabadulójátékokról eddig csak kulcsok és lakatok jutnak eszedbe, akkor a NAPUCHE után biztosan átértékeled ezt a véleményedet!
Ha Indiana Jones ismerte volna a NAPUCHE-t, nem bíbelődik az elveszett frigyládával!

Az elektronikusan vezérelt játékok, az elképzelhetetlen módon nyíló vagy információt hordozó tárgyak, megoldások máshol nem látott, örök élményt jelentenek!
A NAPUCHE-ban nincs horror, nincs ijesztgetés, így a játék családok számára is tökéletes több generációs kikapcsolódást nyújt!

A NAPUCHE-ben a nagy érdeklődésre való tekintettel a Szabadulószobák Éjszakája félárú akcióját 3 napig, 2017.október 27. és 29. között vehetitek igénybe.

Gyertek, és legyetek Ti azok, akik megmentik az emberiséget az örök sötétségtől!