Már csak Countdown
expired

7.ker - Harry Potter nyomában

harry potter nyomában szabadulószobák éjszakájaHarry Potter nyomában:
Időpont foglalás: vagy 06-20-311-9471
www.idocsapda.hu
Email:
Telefon: 06-20-311-9471
1073 Erzsébet krt. 17. 30-as kapucsengő


Harry Potter nyomában

Ilyet még garantáltan nem láttál!

Ha egy igazi élményre vágysz, akkor nem szabad kihagynod az Időcsapda legújabb szobáját, a „Harry Potter nyomában”-t.

Egy szabadulós játék, ahol Harry Potter világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a hopponálás, találkozhatsz egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is…


De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatodnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek van rá, hogy segítsetek Harry Potternek, hogy győzhessen a Voldemort ellen.

Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok. Mindenkinek ideális szórakozást nyújt az egyedülállóan berendezett pálya, és varázslatos feladatai.
Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

A Szabadulószobák Éjszakáján a Promóciós kupon felmutatása esetén 50% kedvezményt biztosítunk a teljes árból minden csapatnak.

Teljes ár: 12.500 ft / csapat (2-6 főig)
(más kedvezménnyel nem összevonható!)

Nálunk a kedvezményt 27-29-ig veheted igénybe, három napon keresztül! Nyitva tartás igény szerint : 9:00-04:00 csak előzetes foglalással lehet részt venni a játékban!