Már csak Countdown
expired

7.ker - CSI Budapest - A hentes

csi budapest a hentes szabadulószobák éjszakája

CSI Budapest - A Hentes pálya
Időpont foglalás: vagy 06-20-311-9471
Email:
Telefon: 06-20-311-9471
1073 Erzsébet krt. 17. 30-as kapucsengő
 
CSI Budapest - a Hentes
 
Egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Budapest lakóit. A rendőrkapitány a legjobb nyomozókból álló csapatot, Titeket rendelt az ügyhöz, hogy megállítsátok az elkövetőt. Eddig egy lépéssel mindig lemaradtatok, így az áldozatok száma egyre csak nő…Talán ma végre sikerül pontot tenni az ügy végére?
 
Egy hajléktalan bejelentésére érkeztek az elhagyatott sikátorba:
„Évek óta lakom itten a sikátorban, de a napokban furcsa zajokra lettem volt figyelmes, a régi hentesüzlet felű. Mintha valamely emberi sikoltásra ébredtem aminap. Az egyik szomszíd patkány meg emberi ujjat rágdosott tegnap délután az ereszcsatorna alatt. Megnéztem vón közelebrű is, de befutott vele az odújába. Nálam itt telt be a pohár, gondoltam szólok, mégiscsak jobb a békesség.”
 
Nyomozó csapatotok feladata, kideríteni, hogy csak az alkohol beszélt-e az öregemberből, vagy forró nyomon vagytok és itt a nagy lehetőség elkapni az évszázad legvéresebb gyilkosát!
 
A Szabadulószobák Éjszakáján a Promóciós kupon felmutatása esetén 50% kedvezményt biztosítunk a teljes árból minden csapatnak.
Teljes ár: 12.500 ft / csapat (2-6 főig), 15000 ft (7-8 főnél)
(más kedvezménnyel nem összevonható!)
 
Nálunk a kedvezményt 27-29-ig veheted igénybe, három napon keresztül! Nyitva tartás igény szerint : 9:00-04:00 csak előzetes foglalással lehet részt venni a játékban!