Countdown
expired

7.ker - LogIQrooms - Code13

Code 13 szabadulószobák éjszakája

Időpont foglalás: kattints ide
Weboldal: logicrooms.hu
E-mail: 
Telefon: 20/343-1922
Cím: 1078 Budapest, Wesselényi u. 78.

A Code13 magasabb szintre emelte a szabadulós játék fogalmát! Hiteles játékkörnyezet, újszerű feladványok, és lakat hegyek helyett egyedi megoldások és elektronikus furfangok várnak Dr. Stein világhírű víruskutató titkos laboratóriumában, ahová belépve 60 percre teljesen kiszakadhattok a valóságból.

A kijutás helyett a Code13-ban egy nemes küldetés teljesítése a cél, hiszen a játékosok megfigyelőképességükre hagyatkozva, pengeéles logikával felfegyverezve, tökéletes csapatmunkával igyekeznek egy gyilkos járvány elterjedését megakadályozni, a víruskutató professzor által kifejlesztett ellenszer megtalálásával.

A Code13-ban több szálon futnak az események, és a megoldáshoz is több úton juthattok el. Ha a szabadulójátékokról eddig csak kulcsok és lakatok jutnak eszedbe, akkor a Code13 után biztosan átértékeled ezt a véleményedet! Az elektronikusan vezérelt játékok, az elképzelhetetlen módon nyíló vagy információt hordozó tárgyak, megoldások máshol nem látott, örök élményt jelentenek! A játék készítői kiemelt figyelmet fordítottak a hiteles játékkörnyezet kialakítására, a játéktér teljesen élethű, ahol első ránézésre minden teljesen normális. Aztán persze rájöttök, hogy itt semmi sem az, aminek látszik…

A Code13-ban nincs sötét, nincs horror, és nincs ijesztgetés, így családok számára is tökéletes több generációs kikapcsolódást nyújt!

A Code13-ban a Szabadulószobák Éjszakája félárú akcióját 3 napig, 2018. október 26. és 28. között vehetitek igénybe.