Már csak Countdown
expired

6.ker - Detectivity

logo detectivity uj

Detectivity Csapat

Kik vagyunk?

A Detectivity csapata élő nyomozójátékokat alkot és bonyolít le. Szabadulószobáink mellett számos interaktív nyomozós játékunkat ajánljuk mindazoknak, akik különleges, egyedi, gondolkodtatva szórakoztató módon kívánják eltölteni szabadidejüket.

A Detectivity játékairól

- A Detectivity játékai a történetre fókuszálnak. Játékosaink váratlan fordulatokkal tűzdelt elgondolkodtató detektív történetekkel találkoznak, melyek célja nem csupán egy személy, tárgy, vagy dokumentum megtalálása, esetleg egy élet megmentése, hanem az események és bizonyítékok mögötti valódi történet kibogozása.

- A Detectivity játékaiban elmosódik a valóság és a fikció közötti határvonal: a játék kezdete gyakran nem egyértelmű, a környező személyek és tárgyak nem feltétlenül azok, aminek korábban, első pillantásra tűntek. Produkcióink lebonyolításában színészeket alkalmazunk, színészi mivoltuk azonban a játék elején még nem sejthető.

- A játékosokat arra ösztönözzük, hogy „játsszanak,” hogy beleéljék magukat a nyomozó szerepébe, nyomozóként gondolkozzanak és viselkedjenek a gyanúsítottakkal, a szemtanúkkal, akár egymással szemben is.

 -  A Detectivity játékai magyarul és angolul egyaránt játszhatók!

 

Ajánlatunk 2017. okt.27-ére, a Szabadulószobák Éjszakájára:
50% kedvezmény a "Krimiíró esete" c. játékunkra.

 

Vigyázni kell a szerelmi háromszögekkel: az egyik fél kétségbeesésében veszélyes lépésre szánhatja el magát. A megbízónak a pénz nem akadály, így magát a különleges egységet hívja segítségül! Azaz titeket! Megfeleltek majd a kihívásnak?

A megérzéseidre és az eszedre támaszkodj. Bízz magadban. Bízz a barátaidban. Fejtsd meg a titkot, ami rád vár. Ne feledd, a gondolkodás a legerősebb fegyver. Gyere el, és játssz!

 

További információ és ajánlatkérés:

+36 70 428 38 14

www.detectivity.hu

logo logo detectivity