Már csak Countdown
expired

3.ker - BrainMaze

brainmaze logoBRAINMAZE - Szabadulós játék, másképp

1034 Budapest, Bécsi út 121.

Időpontfoglalás: https://brainmaze.hu/szabaduloszobak-ejszakaja/

(A szabadulószobák éjszakájára csak ezen a linken keresztül lehet foglalni!)

A BRAINMAZE nem hagyományos szabadulós szoba. Foglalás előtt kérjük olvasd el az alábbiakat.

Leírás

A BRAINMAZE egy teljesen új élményt nyújt!

A játékosok két csapatra osztva, két játéktéren játszanak a szabadulásért. A csapatok a játék adta keretek között tudnak egymással kommunikálni, és vannak feladatok amiket csak közösen és/vagy a másik csapat segítségével tudnak megoldani. Ugyanakkor versenyeznek is egymással, hiszen a cél mindkét csapat számára a mihamarabbi kijutás. A játék ezáltal nem csak feladatok megoldásából áll, hiszen a két csapat úgy van egymásra utalva, hogy közben versenyt futnak egymással és az órával.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki a logikáját, asszociációs képességét, ügyességét szeretné bevetni, hogy legyőzze a másik csapatot. A BRAINMAZE-ben nincs időt rabló keresgélés, kutatás, vagy megfejtendő történetszál, csak logikai és ügyességi feladatok. Korhatár nincs, de a feladatok szempontjából a minimum 16-18 éves életkor ajánlott. Ha igazi kihívást keresel, nálunk a helyed!

Létszám

Az optimális játékélményhez 4-8 fős csapatokat ajánlunk, így a két játétéren 2-4 ember tud játszani egy-egy csapatban.

Nehézség

A BRAINMAZE - nevéhez hűen - nem kezdőknek való. A feladatok a játék előrehaladtával egyre nehezednek egyre jobban összefüggenek, a segítség egyre fogy, az óra pedig ketyeg. Bírod a nyomást? A nehézség nálunk 10/10.