Már csak Countdown
expired

1.ker - Mars Misson Game

mars mission logoMars Mission Game

1014 Budapest Úri utca 39 (Buda Castle Fashion Hotel)

TEL.: 06(1)950-6676

weboldal: www.marsmission.hu

facebook oldal: https://www.facebook.com/marsmissionbudapest/

A forradalmian új koncepciónak köszönhetően ezen az izgalmas pályán egyszerre többen is próbára tehetitek magatokat akár csapatban akár egyénileg (50 résztvevőig).

Hogy hogyan lehet belevágni?

Csupán annyit kell tennetek, hogy ellátogattok a gyönyörű Budai Várnegyedben nyílt vadonat új létesítményünkbe egyedül, vagy maximum ötfős csapatokban. Itt máris bebocsájtást nyertek a 2 szintből és 3 teremből álló Mars Misszió Tesztközpontunkba, ahol összemérhetitek rátermettségeteket más csapatokkal olyan feladatokban, amelyek szimulálják a helyzetek egy részét, amivel egy Marsot kolonizáló bátor asztronauta nap mint nap szembenéz: szereléssel, logikai kirakósokkal, logisztikával, vészhelyzetek elhárításával, de persze ennyinél nem áll meg a lista. Az emberiség következő, immár a Marson élő generációinak tanítása is a kolonizálást felügyelő asztronauták feladata lesz, így a játék során nagy segítségetekre lesz esetleges matematikai, irodalmi, földrajzi, történelmi, sőt kulturális tudásotok is.

Vajon méltók vagytok az Anyaföld örökségének ápolására? Gyertek el és derítsétek ki ezzel a fantasztikus 90 perces közös kalanddal, mely végén digitális oklevelet kaptok elért pontjaitokról.

Amennyiben nagyobb csapattal érkeznétek, javasoljuk, hogy előre foglaljatok időpontot, hogy biztosan legyen hely mindannyiótoknak.